Degelman – історія створення

Вільф Дегельман започаткував компанію Degelman Industries понад 57 років тому з однією метою. Він хотів виробляти продукти, які справді впливали на ферму. Вільф виріс на сільськогосподарських, а чи не на ділових цінностях. Він вірив у чесність, відкритість і завжди цікавився тим, що роблять фермери і куди, на їхню думку, рухається галузь. Він розумів витрати, пов’язані із сільським господарством, і мав намір створити практичне обладнання, яке спростило б посів та збирання врожаю.

У 1962 році Вільф Дегельман побудував у своєму сараї в Рейморі, Південна Кароліна, потужний камнезбиральний комбайн – продукт, з якого все почалося. Перенесемося сьогодні, і ми, як і раніше, створюємо всі продукти Degelman з урахуванням його філософії; «Чим менша кількість деталей і чим менша складність, тим краще – і коли ви щось будуєте, будуєте правильно, будуєте важкі та будуєте до кінця – зверху вниз».

Ми орієнтуємось на підтримку та робимо досвід володіння Degelman несхожим на будь-який інший. Ми – компанія, що добре зарекомендувала себе з глибоким корінням у сільськогосподарській галузі. Ми надзвичайно пишаємося тим, що робимо, та виробляємо кожну одиницю обладнання з особливою ретельністю та увагою.

Ми робимо все можливе, наприклад, позначки, які ви знайдете на нашому устаткуванні, щоб показати, що момент, що крутить, був встановлений правильно, і створюючи прості у використанні посібники з швидкого запуску, щоб ви були готові до роботи в неділю вранці. Ми виготовляємо всю нашу продукцію з урахуванням потреб фермера.

За останні 5 десятиліть було досягнуто великих успіхів у технологіях, але основа Degelman залишається незмінною: створення простого, важкого та надійного обладнання, яке прослужить кілька поколінь. Ми вважаємо за краще вводити нововведення, а не імітувати, і наполегливо працюємо, щоб залишатися лідером галузі. Вільф щиро сказав це найкраще: “Побудуйте його правильно, зробіть важким і зробіть його довговічним – зверху вниз”.

Теги:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *